SEGRE

GUIA

El príncep Andreu anirà a judici

Pels suposats abusos sexuals del fill d'Isabel II, vinculats amb el cas Epstein || El jutge va rebutjar arxivar la demanda

El príncep Andreu d’Anglaterra, en una imatge d’arxiu.

El príncep Andreu d’Anglaterra, en una imatge d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge encarregat del cas dels suposats abusos sexuals del príncep Andreu d’Anglaterra a una menor, Lewis Kaplan, va desestimar ahir la petició dels advocats de la defensa d’arxivar la demanda presentada per Virginia Giuffre. La dona assegura que el fill d’Isabel II va abusar d’ella quan tenia tot just 17 anys i es considera una de les víctimes de la trama de tràfic sexual suposadament organitzat pel difunt Jeffrey Epstein i la seua mà dreta, Ghislaine Maxwell. La defensa del príncep, per la seua part, ja va intentar frenar el judici al·legant que el seu client estava blindat davant de la Justícia per un acord confidencial que va ser firmat l’any 2009 entre Epstein i Giuffre.

Malgrat tot, el lletrat Lewis Kaplan va declinar la petició al considerar que el nom d’Andreu no apareixia en aquest document. Aquesta decisió dona llum verda a la celebració d’un judici que està previst de cara a la tardor.Des del palau de Buckingham van decidir mantenir-se al marge de la decisió del jutge de rebutjar la petició dels advocats del príncep Andreu. “No comentem sobre el que és un assumpte legal en curs”, va afirmar un portaveu de palau hores després de conèixer-se la decisió del magistrat.

tracking