SEGRE

Aquestes són les milionades que cobren els 5 TikTokers amb més seguidors del món

L’auge de TikTok

L’auge de TikTokSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TikTok és una de les plataformes més de moda actualment i les persones que tenen més seguidors del món guanyen milions de dòlars per gravar-se dia a dia i pujar contingut, ja sigui ballant, responent preguntes, fent reptes o cantant.

La persona amb més seguidors del món, concretament amb 134 milions, és Charli D’Amelio, qui guanya 18 milions anuals, segons una publicacíon de la revista Forbes. En la segona posició es troba la seua germana, Dixie D’Amelio, qui al llarg del 2021 va guanyar al voltant de 10 milions de dòlars, gràcies als seus gairebé 60 milions de seguidors.

En tercer lloc, es troba la ballarina, cantant i actriu Addison Rae, qui té 86 milions de seguidors i guanya 8,5 milions anuals. A la quarta plaça hi ha Bonica Poarch, amb un milió de seguidors més que Addison, aproximadament, però qui va guanyar l’any 2021 5 milions de dòlars.

Finalment, el cinquè en la posició mundial i primer en un suposat rànquing masculí és Josh Richards, els ingressos del qual giren entorn dels 4,75 milions.

tracking