SEGRE

VÍDEO. Crítiques a Lopetegui per incitar a Joan Jordán a 'marejar-se i tirar-se a terra', després de rebre el cop

El Betis condemna els actes de la grada per llançar un pal a un jugador del Sevilla

Crítiques a Lopetegui per incitar Joan Jordán a 'marejar-se i tirar-se a terra', després de rebre el cop

VÍDEO. Crítiques a Lopetegui per incitar Joan Jordán a 'marejar-se i tirar-se a terra', després de rebre el copEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit del Betis Sevilla de la Copa del Rey va acabar suspenent-se ahir pels actes d’un grup d’aficionats del Betis que van tirar objectes a la gespa després d’un gol olímpic de Fekir. Un d’aquests objectes va ser una barra de plàstic que va impactar al cap del jugador del Sevilla Joan Jordán. Va ser llavors quan l’àrbitre va parar el partit i va fer anar als equips als vestidors. Finalment, va acabar suspenent definitivament el partit.

Respecte a aquests esdeveniments, poc van tardar les reaccions a les xarxes, fins i tot per part dels protagonistes:

Victor Camarasa, jugador del Betis, en un tuit ha qualificat de "vergonyós i injustificable l’acció d’algú de l’afició" i ha desitjat que Jordà es trobi bé. Tanmateix, ha aprofitat el tuit per criticar a Lopetegui, entrenador del Sevilla: "Tots hem escoltat (inclòs el quart àrbitre) com el seu entrenador l’incitava a "marejar-se i tirar-se a terra".

Amb el mateix tarannà van compartir tuits companys seus com Juan Miranda, Cristian Tello o Borja Iglesias qui han afegit un vídeo de Jordà colpejant-se la cara segons després de rebre el cop, i previs a parlar amb Lopetegui: "és que els cops a la cara maregen molt".

El Club també ha fet un comunicat especificant que condemna "energèticament" el llançament de l’objecte i que ha col·laborat immediatament amb la Policia Nacional per a la identificació del presumpte autor.

tracking