SEGRE

REMUNERACIÓ

Bricomart i Leroy Merlin donaran una paga extra de 500 euros als seus treballadors

El gran magatzem de Bricomart a Lleida.

El gran magatzem de Bricomart a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cadenes de magatzems de materials de construcció i reforma Bricomart i Leroy Merlin han anunciat avui que donaran una paga extraordinària de 500 euros als seus treballadors a l'Estat espanyol perquè puguin pal·liar l’impacte de la pujada dels costos de la vida en la seua economia familiar.

Uns 4.000 treballadors de Bricomart (que pertany a la multinacional francesa Adeo) rebran aquesta gratificació extraordinària de 500 euros aquest mes, el que li suposaran un desemborsament de més de 2,5 milions d’euros.

Segons ha explicat en una nota, el que es busca amb aquesta mesura (de pagament únic) és aportar liquiditat als seus empleats al començament de l’any davant de l’increment dels preus de productes essencials i de l’energia.

Els beneficiaris seran tots els treballadors amb una antiguitat major a 6 mesos, independentment de la seua categoria professional o jornada laboral, segons la font.

Bricomart compta amb 4.800 treballadors i 29 magatzems de construcció i reforma a tot l'Estat, un dels quals és a Lleida.

Per la seua part, Leroy Merlin farà efectiva aquesta prima de 500 euros aquesta mateixa setmana a uns 16.000 col·laboradors amb antiguitat superior als 6 mesos i amb l’objectiu que disposin de més benestar financer.

Leroy Merlin ha detallat en una nota que aquesta política de repartiment de beneficis li suposarà un desemborsament de 8 milions d’euros.

A començaments de 2021 Leroy Merlin va anunciar el repartiment de 44 milions d’euros entre els seus col·laboradors, corresponents a les seues polítiques de participació sobre els seus beneficis anuals, el que va suposar un rècord històric per a la companyia amb què recompensar la "magnífica resposta" dels seus equips davant de la situació d’incertesa viscuda.

Aquest any, en vista dels bons resultats obtinguts per la companyia, Leroy Merlin espera que el repartiment de beneficis sigui encara més gran, la qual cosa se sumarà a aquests 8 milions de prima extraordinària.

Leroy Merlin compta a Espanya amb 129 punts de venda i més de 17.000 col·laboradors, i el 2020 va facturar 2.650 milions d’euros.

tracking