SEGRE

Les plantes que eviten que hi hagi humitat i floridura al bany

Les plantes que eviten que hi hagi humitat i floridura al bany

Les plantes que eviten que hi hagi humitat i floridura al bany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les floridures són un conjunt de micelis que es manifesten, segons l’espècie, de diferents maneres i en diferents colors com el roig, el negre, el blau, el verd i el gris i quan es formen en una habitació és, generalment, perquè té problemes de ventilació i aïllament de la humitat.

Les espores de la floridura inhalades o ingerides produeixen efectes nocius sobre la salut de les persones, sobretot de les més vulnerables: nadons i ancians, persones amb asma i al·lèrgies, persones amb càncer que estan rebent un tractament de quimioteràpia, que han rebut un trasplantament d’òrgan|orgue, i en definitiva, totes aquelles que per la raó que sigui tenen el sistema immunològic debilitat.

Per remeiar aquest problema, ajuda col·locar aquestes plantes per tota la casa, però especialment al bany, que sol ser l’estança més propensa a l’aparició d’humitats.

Asparagus o espàrrecs: perfectes quan es col·loquen al bany. Aquesta és una planta perenne, té una forma molt estranya, és suau i molt espessa. Es desenvolupa molt bé entre 25° i 7°, uns quants graus menys podrien matar-la. Li agrada la llum filtrada i no directa, potser col·locar-la darrere d’una finestra.

Begònia: molt acolorida i viva. També en aquest cas és una planta perenne, perfecta en totes les habitacions de la casa, però cal anar amb compte de no deixar-la al fred i les gelades. Li agraden les temperatures més o menys constants i odia les excessivament fredes. Pots col·locar-la en qualsevol lloc, fins i tot a la cuina.

Aspidistra: és una planta que ajuda a absorbir la humitat de casa, sobreviu amb poques cures, així que si no tens gaire temps per ocupar-te de plantes és perfecta. Li encanta la humitat i la llum reflectida.

tracking