SEGRE

Lleida reparteix un segon premi de la Loteria Nacional

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Lleida va resultar agraciada aquest dijous amb el segon premi de la Loteria Nacional, venut en un estanc ubicat en el número 40 de l’avinguda Rovira Roure de la capital del Segrià. El número afortunat és el 16278 i la responsable de l’establiment va indicar a aquest diari que va vendre un sol dècim que suposa un premi de 6.000 euros. El mateix número també es va vendre en deu localitats més de l’Estat i el primer premi va tocar en unes altres quatre (Novelda, Llancà, Lleó i Sevilla).

Fa només cinc dies la sort va somriure també a Ivars d’Urgell, on l’administració de loteria Salado va vendre un segon premi del sorteig extraordinari d’hivern de la Loteria Nacional, dotat amb 30.000 euros per dècim. L’administració va despatxar- ne sis, cinc dels quals per finestreta i un online, la qual cosa es tradueix en un total de 180.000 euros. Aquesta mateixa oficina durant les festes de Nadal va arribar a repartir uns 600.000 euros en premis.

Així mateix, a començaments de mes l’administració número 1 Els Minairons de la Seu d’Urgell va repartir 12.000 euros al vendre dos dècims del segon premi de la Loteria Nacional. Els dècims van ser venuts per màquina. A més, un agricultor d’Aitona va ser el guanyador del premi de 800.376,48 euros que el sorteig de la Bonoloto va deixar el 29 de desembre passat en aquesta localitat

tracking