SEGRE

Un avió torna enrere perquè una passatgera es nega a posar-se la mascareta

La companyia li ha obert un expedient i l'ha posat en una llista que li impedirà volar amb qualsevol altra aerolínia nord-americana

Un avió estacionat a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Un avió estacionat a l’aeroport de Lleida-Alguaire.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el portal web 324, un avió que volava de Miami a Londres ha girat cua després que una passatgera es negués a posar-se la mascareta. La decisió es va prendre perquè la mascareta és d'ús obligatori dins dels avions per la situació d'alerta sanitària generada per la pandèmia.

El vol feia una hora que volava sobre l'Atlàntic i ja havia fet uns 800 quilòmetres de trajecte quan es va decidir fer mitja volta i tornar a l'aeroport d'on havia sortit. Segons expliquen els testimonis, la dona viatjava en primera classe i es negava a posar-se la mascareta. La tripulació n'hi va facilitar diversos models perquè els provés, però els va rebutjar tots.

En el retorn del vol a Florida, la policia de Miami va rebre els 129 passatgers i 14 membres de la tripulació i va escortar la passatgera en qüestió, sense incidents.

American Airlines ha explicat que la clienta ha estat inclosa en una llista interna de la companyia que no li permetrà volar més amb cap aerolínia nord-americana. L'empresa diu que que obrirà una investigació sobre l'incident.

tracking