SEGRE

Com evitar que ens afegeixin a un grup de WhatsApp en què no volem estar

WhatsApp.

WhatsApp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups de WhatsApp són útils per compartir informació i comunicar-se amb els amics, la família o els companys de feina. Tanmateix, hi ha vegades en què algú crea un grup que omple el xat de notificacions molestes. L’opció més directa és sortir del grup, però algun desconegut podria haver guardat el teu número o algun altre usuari podria tornar a incorporar-te al grup. Per això WhatsApp disposa d’una funció per evitar ser afegits a grups que no ens interessen i que s’activa des de la mateixa configuració de l’app.

Cal dirigir-se a l’apartat de ‘Configuració’, i una vegada allà, entrar a la categoria de ‘Comptes’. En aquest apartat s'ha de clicar el botó de ‘Privacitat’. Finalment, només haurem de trobar la pestanya ‘Grups’.

Quan ens trobem en aquest pas, l’aplicació ens mostra un total de tres opcions a valorar. La primera, que és la que marca per defecte és ‘Tots’. Aquesta situació provoca que qualsevol persona que tingui el nostre telèfon pugui integrar-nos dins d’un grup.

La segona opció és ‘Els meus contactes’ amb la qual cosa només les persones que tinguem afegides a la nostra agenda tindran dret a posar-nos dins d’un grup que ells han creat.

Finalment, l’última opció, que és la que més ens pot interessar, és ‘Els meus contactes, excepte...”. En aquest apartat podrem prohibir a les persones que no desitgem que ens agreguin a cap grup, sabent que acostumen a ser ells els que creen en nombroses ocasions aquestes comunitats virtuals.

Malgrat que prohibim que directament ens afegeixin a un grup, sempre rebrem una sol·licitud demanant si estem interessats en formar part de la comunitat. Una vegada enviada la sol·licitud, hi ha un termini de tres dies per acceptar-la, altrament, caducarà.

tracking