SEGRE

Lidl torna a vendre el seu robot de cuina Monsieur Cuisine

El robot de cuina de Lidl, una altra vegada disponible al web.

El robot de cuina de Lidl, una altra vegada disponible al web.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que la justícia ha donat la raó a Lidl estimant el recurs interposat contra Vorwerk (titular de la marca Thermomix) en el plet que els va enfrontar per la comercialització del seu robot de cuina, el supermercat alemany ha aprofitat l’oportunitat i l'ha tornat a posar a la venda a la web a un preu de 229,29 euros. Amb possibilitat, a més de finançar-se a través del portal Aplázame, Lidl ofereix el pagament des de dos fins 36 quotes.

Sota el segell de Silvercrest, aquest robot de cuina té multifunció de programes automàtics (cou, sofregeix, pasta, bat, barreja|mescla, pica, tritura...) i fins deu velocitats, així com un botó turbo extra per batre amb la funció d’impulsos.

A més, compta amb un recipient mesclador de 2,2 litres i acer inoxidable, una bàscula amb funció tara per pesar fins a 5 quilograms i accessoris mescladors, vaporera plana, amb tapa, fulles i espàtules. Tot integrat a un robot d’última generació pel que compta amb temperatura d’entre 37 i 130 graus, temporitzador de fins a una hora i mitja i pantalla LCD per configurar temps, velocitat i temperatura. Finalment, arriba amb un llibre de cuina de fins 200 receptes i una aplicació per poder guardar-les i tenir-les accessibles al mateix aparell.

Els magistrats de l’Audiència de Barcelona van considerar que la patent en què Vorwerk es fonamentava per imputar-li la infracció dels seus drets és nul·la per dos raons diferents. En primer lloc per l’existència de "matèria afegida" per "haver-se ampliat la protecció de forma il·legítima en el curs de la tramitació de la patent". També considera que la patent de la Thermomix "no disposava d’activitat inventiva". L’Audiència estima a més que, fins i tot en cas que la patent no fos vàlida, no existia infracció per part de Lidl de la patent Vorwerk.

tracking