SEGRE

Feines ben pagades que gairebé ningú vol fer

Feines ben pagades que gairebé ningú vol fer

Feines ben pagades que gairebé ningú vol fer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’hora de buscar feina hi ha professions poc atractives, a les quals molt poca gent es postula perquè amb prou feines es publiciten ni s'hi pensa, però que no obstant, estan força ben pagades:

Tanatopractor

Són els encarregats d’arreglar, restaurar i preparar els cadàvers per als vetllatoris. També s’encarrega de vestir i arreglar els cossos segons les peticions dels familiars. Una feina difícil i poc agradable pel qual les empreses paguen entre 1.700 euros i 2.000 euros. La taxa d’atur en aquest sector és, a més, molt baixa.

Com a tanatopractor poden treballar els metges especialitzats en tanatología i tanatopraxia. A Espanya també poden optar a aquest lloc|parada d’ocupació|ús les persones que realitzen cursos especialitzats en sector. Hi ha centres formatius que ofereixen la titulació necessària amb cursos de poc més de 200 hores.

Escombriaire

Netejar i recollir les escombraries dels altres no és la feina que un desitja quan s’incorpora al mercat laboral però el sou dels escombriares a Espanya no està gens malament, ja que va des dels 24.000 als 30. 000 euros per 35 hores setmanals depenent de la ciutat

Sexador de pollastres

Diferenciar si un pollastre és femella o mascle, aquesta és la feina dels sexadores de pollastres. Una feina amb què ningú somia, però que al Regne Unit, per exemple, pot suposar uns 4.000 euros mensuals, encara que a Espanya el salari és força més baix. Això sí, la formació per ser capaç de distingir el sexe d’animal en tot just 4 segons és de gairebé tres anys. Aquesta és la raó fonamental per la qual existeix dèficit de treballadors i se’ls paga tan bé.

Controlador de plagues

El sou de fumigador o controlador de plagues ronda els 30.000 euros bruts a l’any. És una ocupació en què poques persones volen treballar ja que s’exposen a substàncies químiques perilloses per a l’ésser humà per exterminar puces, coloms o nius amb paneroles, rates, abelles, vespes o serps.

Escriptor tècnic

Aquest perfil de redactor de manuals, guies tècniques o instruccions és demandat per molts i diferents tipus de companyies, des d’informàtiques fins a farmacèutiques i el salari que ofereixen és prou interessant. Els redactors tècnics més especialitzats poden arribar a cobrar uns 50.000 euros anuals.

tracking