SEGRE

La Boscana de Bellvís, al Top 100 de The Fork

Joel Castanyé, responsable del restaurant La Boscana de Bellvís.

Joel Castanyé, responsable del restaurant La Boscana de Bellvís.Jaume Barrull Castellví

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Fork, plataforma de reserves de restaurants, ha elaborat com cada any el seu TOP100, un rànquing de referència al sector gastronòmic que trien els mateixos comensals que reserven, gaudeixen i comparteixen la seva experiència a l'app. Per elaborar aquesta llista, TheFork té en compte diferents criteris com les notes obtingudes pels restaurants durant el 2021, les opinions, les visites a la fitxa del restaurant i les reserves generades.

En aquesta selecta llista elegida d'entre més de 60.000 restaurants s'hi ha fet un lloc La Boscana de Bellvís. El restaurant, amb una estrella Michelin, apareix en 33a posició i els usuaris li atorguen una nota de 9,7 sobre 10. "Un espai gastronòmic que deu el seu èxit als germans Castanyé i a l'entorn on està situat: una meravellosa i verda arbreda al mig de la qual els comensals poden gaudir des de qualsevol de les vuit taules del seu espectacular espai de vidre. El xef encarregat de donar sentit a tot és Joel Castanyé, que en dos anys ha aconseguit l'estrella Michelin (per alguna cosa serà)", explica The Fork sobre La Boscana. Els restaurants del TOP100 formen també part de la selecció INSIDER de TheFork, l'espai més exclusiu de la plataforma on es destaquen els millors restaurants del moment i aquells que han destacat per alguna cosa especial, incloent-hi els guardonats per les Guia MICHELIN i Repsol a Espanya

A Catalunya només superen el restaurant de Bellvís Cal Jubany de Calldetenes, que se situa en el primer lloc del rànquing; L'Ó - Hotel Món Sant Benet (5è) a Sant Fruitos De Bages; Cocina Hermanos Torres (6è), Barcelona; Koy Shunka (21è), Barcelona;  Lluerna, Barcelona (24è) i The Alchemix Gastro Cocktail Bar, en 27a posició (Barcelona). 

Catalunya compta amb amb 26 restaurants en aquest TOP 100. Segueix la Comunitat de Madrid amb 16 restaurants, mentre que el País Valencià i el País Basc en registren un total de 9.

tracking