SEGRE

Serrat amplia dates de la seua gira de comiat

Serrat avança les dates dels primers concerts a Espanya de la seua gira de comiat

Serrat avança les dates dels primers concerts a Espanya de la seua gira de comiatEFE/TONI GALÁN.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tío Pepe Festival de Jerez de la Frontera ha anunciat que el cantautor Joan Manuel Serrat ha ampliat les dates de la seua actuació i pujarà dos vegades a l’escenari de Jerez, en els que seran els dos únics concerts que farà a la província de Cadis en la seua gira de comiat. Serrat ha esgotat les localitats per al concert del dilluns 25 de juliol, anunciat el mes passat, i ha decidit oferir una altra nit consecutiva el 26 de juliol.

En un comunicat, l’organització del Festival ha avançat aquest dimecres a més que Paz Padilla oferirà a Jerez de la Frontera el seu únic espectacle a Cadis, la seua província natal, amb la representació El humor de mi vida dins del cicle Tío Pepe Comedy. Entre parres i carrers empedrats, l’actriu televisiva explicarà sobre l’escenari com va conèixer l’amor de la seua vida als catorze anys, com va compartir amb ell amor, aprenentatge, dolor i riure, en una obra dirigida per Pablo Barrera i amb música de Juan Fernández de Valderrama.

Les localitats per a aquestes dos noves cites ja estan a la venda al web del Festival. La VIII edició de Tío Pepe Festival, que arranca el 25 de juliol amb Serrat, comptarà aquest any amb Simple Minds, Kool and The Gang, Sergio Dalma, Diana Krall, Plàcid Diumenge, Ainhoa Arteta, Ismael Jordi, José Mercé, La Oreja de Van Gogh, Funambulista, Javier Camarena, Gipsy Kings i Marlon i Dvicio, i altres artistes.

tracking