SEGRE
Arturo Arribas

Arturo ArribasTelecinco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home de 56 anys que va morir ahir a la nit en l’incendi de petites dimensions en un habitatge del districte de Tetuan és l’actor Arturo Arribas, segons han confirmat a Europa Press fonts policials, que investiguen les causes i circumstàncies del succés. L’incendi es va originar per causes estranyes poc abans de les 19 hores d’aquest dimecres al número 22 del carrer San Raimundo, al barri de Bellas Vistas. En concret, les flames van afectar aquest immoble de dos plantes amb diversos habitatges al seu interior.

Fernando Macías, cap de guàrdia dels Bombers de l’Ajuntament de Madrid, va explicar que a l’arribada al lloc semblava un foc originat a la coberta i els efectius van anar obrint habitatges per provar de localitzar l’origen del mateix. En la tercera d’elles, que estava tancada, els bombers van forçar la porta davant de la sospita que el foc hagués començat allà. Una vegada al seu interior, s’ha comprovat que l’immoble estava inundat de fum, encara que el focus del foc era de petites dimensions, d’aproximadament dos metres quadrats. No obstant, segons va precisar, el foc va generar un fum bastant tòxic per ser de cablatge i de plàstic.

Els bombers van localitzar dins de l’immoble un home de 56 anys estirat a terra i que havia entrat en parada cardiorespiratòria després de la inhalació de fum. Els sanitaris del Samur-Protecció Civil li van practicar durant més de 30 minuts les maniobres de ressucitació cardiopulmonar avançada sense èxit i finalment només van poder confirmar la seua mort.

Agents de la Policia Nacional personats al lloc van col·laborar per rescatar diversos veïns dels seus habitatges i ajudar-los a sortir. Els efectius dels Bombers de l’Ajuntament, per la seua part, van extingir les flames i van rescatar diverses mascotes de l’interior de l’immoble on s’ha originat l’incendi, entre ells gossos i ocells. També van acudir efectius de la Policia Municipal per col·laborar en les tasques d’emergència i facilitar el pas rodat fins l’immoble afectat regulant la circulació. Amb l’arribada del jutge per a l’aixecament del cadàver, van confirmar que es tractava d’Arturo Arribas, un actor secundari espanyol que ha participat en pel·lícules com 'Acción Mutante’ d’Álex de la Iglesia o Munic (2005), de Steven Spielberg, entre altres. Però va ser especialment reconegut per treballar en sèries televisives com 'Al salir de clase', 'Hospital Central’ i 'Motivos personales’.

tracking