SEGRE

Arxivada la denúncia contra l'influencer Naim Darrechi per dir que ejacula dins de les seues parelles sense permís

El youtuber i tiktoker Naim Derrechi.

El youtuber i tiktoker Naim Derrechi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Superior de les Balears ha arxivat la denúncia contra l'influencer mallorquí Naim Darrechi, amb 26 milions de seguidors a TikTok, 7 milions a Instagram i 3,9 al seu canal de YouTube, per afirmar que ejaculava dins de les seues parelles sense permís perquè no li agrada utilitzar preservatiu. I que amb aquesta finalitat les enganyava dient-los que era estèril.

Considera el Ministeri Públic que les declaracions de l’influencer, de caràcter indeterminat i genèric, es produeixen en "un context referenciat pel dret a la llibertat d’expressió i sense perjudici del seu caràcter totalment desafortunat, irresponsable i socialment reprotxable. I que, per aquest mateix motiu, "no poden, inicialment per si mateixes, ser objecte de consideració penal com a "delicte d’odi" o qualsevol altre", sense perjudici de la seua possible valoració en altres fòrums o mitjançant les actuacions administratives que procedissin.

El mes de juliol passat, en un conegut programa d’entrevistes del youtuber Mostopapi, el jove de 19 anys va afirmar que no li agrada utilitzar preservatiu i que “sempre intento acabar dins”. Unes polèmiques afirmacions que en van provocar una reacció viral en contra seu, tant per part dels seus seguidors com de la resta d’usuaris, que el van acusar de fer apologia "de la violació i l’abús sexual".

“M’agrada acabar dins, aquesta és la veritat (...) jo no puc amb el condó, mai l’utilitzo, fins que un dia vaig dir, paio, és estrany que mai no hagi deixat una noia embarassada, tants anys, així que començaré a acabar dins sempre, sense cap tipus de problema, i mai ha passat res”, va afirmar Derrachi. Mostopapi, es va burlar de l’ocurrència i li va preguntar: “¿I elles mai no et diuen res en plan: ey, bro...?”. “Sí, però bé, jo els dic que tranquil·les, que soc estèril. Tu tranquil·la que jo m’he operat per no tenir fills”, va explicar el mallorquí entre rialles.

Les diligències penals de la Fiscalia Superior de Balears es van posar en marxa en virtut de la comunicació remesa per la Associació de Dones de les Illes Balears per a la Salut, ampliada posteriorment per comunicacions similars procedents de la Secretaria Tècnica de la Fiscalia General de l’Estat i la Unitat de Criminalitat Informàtica de la mateixa Fiscalia General.

De forma paral·lela a aquest arxivament, el passat 2 d’octubre el jutjat d’Instrucció número 2 de Palma va admetre a tràmit la querella del Govern balear, interposada a través de l’Advocacia de la comunitat autònoma i en representació del Institut Balear de la Dona, contra Darrechi per un presumpte delicte de discriminació.

Posteriorment a les declaracions, Darrechi va demanar disculpes públiques. "He de demanar perdó de tot cor per la meua inconsciència. De vegades no m’adono de la responsabilitat que tinc. Vaig fer un comentari que estava fora de lloc i que no és cert. És una bogeria que he dit jo. Tant de bo que no hagués sortit. Tot el que digueu sobre això teniu raó. Ho sento”.

tracking