SEGRE

ACTIVITATS CAMINADES

Marxa solidària de Sant Joan de Déu

Unes 500 persones participen a Lleida en la caminada en benefici de projectes de l'entitat assistencial || Rutes també a Barcelona, Madrid o Palma amb 11.000 inscrits

Sortida ahir d’una de les caminades solidàries de Lleida, la de 4 km des del parc de la Mitjana.

Sortida ahir d’una de les caminades solidàries de Lleida, la de 4 km des del parc de la Mitjana.SANT JOAN DE DÉU TERRES DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caminada solidària Magic Line Sant Joan de Déu va tornar ahir in situ després de dos anys de pandèmia amb 11.000 participants (500 d’aquests en les rutes celebrades a Lleida) i una recaptació que preveia superar els 250.000 euros. Aquests diners es destinaran a finançar projectes sanitaris i socials de Sant Joan de Déu, i aquest any també es posarà en marxa un paquet d’ajuts per cobrir les necessitats bàsiques de persones refugiades d’Ucraïna. “Una vegada més, la gent ha sortit al carrer i ha demostrat que la solidaritat és una eina transformadora.

Ens emociona molt veure que tanta i tanta gent camina per ajudar-nos a cuidar més i millor totes les persones que atenem a Sant Joan de Déu”, va afirmar Oriol Bota, director de l’Obra Social d’aquesta entitat assistencial. Sota el lema Som el que compartim, la 9a edició d’aquesta caminada solidària va proposar més de 30 sortides per ciutats com Barcelona, Lleida, Palma de Mallorca o Madrid, que es va estrenar. Sant Joan de Déu Terres de Lleida va promoure dos rutes per la capital del Segrià, una de 4 km i una altra de 14.

La caminada curta va sortir a les 11.00 des del Parc de la Mitjana, passant pel Barris Nord, Prat de la Riba i arribada a la Seu Vella; i la de 14 km, que va partir a les 9.30 des de l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, va discórrer per Copa d’Or, la Mitjana, el Barris Nord i va acabar també a la Seu Vella. A l’arribada, els participants van gaudir de l’actuació del grup Punts Suspensius. També s’hi van sumar persones ateses als centres de Sant Joan de Déu, organitzant, col·laborant i participant en la caminada.

tracking