SEGRE

GUARDONS GASTRONOMIA

Un restaurant de la Val d'Aran té la millor hamburguesa de Catalunya

El restaurant Casa Bomba, campió de Catalunya i al Top 10 del segon campionat estatal celebrat a Galícia || El producte de proximitat, entre els secrets de l'èxit

alt

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Casa Bomba de Vielha compta des de fa unes setmanes amb una de les deu millors hamburgueses d’Espanya i la millor de Catalunya després de participar en el segon campionat d’Espanya d’hamburgueses organitzat per Best Burguer Spain. Es tracta de l’Escornaburguer, una hamburguesa composta per 250 grams de vedella, fulla de roure, tomata, ceba caramel·litzada, formatge de cabra i salsa de nabius que va fer les delícies dels organitzadors del torneig que van anar fins a la capital de la Val d’Aran. “Portem 23 anys oberts i és la primera vegada que aconseguim un premi d’aquest tipus. Estem molt contents, és un orgull i un reconeixement a tants anys treballant”, explica a SEGRE Salvador Escobar, amo del local. Sobre el concurs, Escobar explica que va ser la mateixa organització la que els va proposar de participar-hi després que membres del jurat provessin l’hamburguesa a Casa Bomba. “Durant el mes de febrer els clients van votar la seua hamburguesa preferida i a començaments de març vam anar a Galícia a participar en la fase final davant el jurat”.

Allà van aconseguir classificar-se entre les 10 millors hamburgueses d’Espanya, de 245 participants i, a més, endur-se el títol a millor hamburguesa de Catalunya de les 12 propostes. Una de les principals característiques de les hamburgueses i les pizzes d’autor que formen la seua carta és el producte de proximitat. “Tant la carn, com el formatge o la guarnició són de productors de la zona i això sempre dona un toc especial als nostres plats”, explica Escobar, que afirma que aquest guardó ha provocat que hi hagi més comensals al local.

L’equip del restaurant Casa Bomba presentant l’hamburguesa premiada Escornaburguer.

L’equip del restaurant Casa Bomba presentant l’hamburguesa premiada Escornaburguer.LA BOMBA

tracking