SEGRE

Una experiència única als peus del Montsec

L'Hotel Terradets de Cellers, al Pallars Jussà, és un lloc que et sorprendrà, la simbiosi perfecta entre natura, gastronomia i confort.

L'Hotel Terradets de Cellers, al Pallars Jussà, és un lloc que et sorprendrà, la simbiosi perfecta entre natura, gastronomia i confort.

Hotel Terradets (Cellers)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'HOTEL TERRADETS de Cellers, al Pallars Jussà, és un dels establiments emblemàtics d'aquesta comarca que, en constant evolució, ha reformat una gran part de les seves instal·lacions per oferir una millor experiència, tant per comoditat com per sostenibilitat. Una agradable estada en un hotel ubicat en un paratge únic, a la vora del llac i als peus de la Serra del Montsec, que es pot complementar amb la realització d'activitats que ofereixen diverses empreses de la zona: Zenith AventuraMontsec ActivaGuies Vallfosca... i que els clients poden gaudir amb descompte.

Per altra banda, també realitza una ferma aposta per la promoció de la gastronomia local a través de menús que inclouen productes km0 i que podrem trobar en els diferents espais gastronòmics de l'Hotel: Restaurant del LlacCafeteriaBufet. A més, dins el mateix recinte, hi trobarem una botiga km0 on poder adquirir aquests productes.

Tria la millor oferta o experiència per a la teva estada:

OFERTA 'WORK&HOLIDAYS'

Per treballar des de l'hotel i gaudir del seu entorn

Condicions: oferta vàlida de diumenge a dijous (no festius) en habitació doble superior amb vistes al llac / Premium / Suite superior

Vigent: fins al 23 de juny de 2022

Codi: workandholidays

  • PAQUET 'BOIG PER TU'

    Per escapades romàntiques

    Condicions: inclou l'habitació a escollir + cava, fruita, bombons i kit sensual love + esmorzar al Bufet

    Vigent: durant el 2022

    Més informació: www.hotelterradets.com/experiencies 

  • PAQUET 'SABORS DEL PALLARS'

    Un deliciós menú amb productes de proximitat al Restaurant del Llac

    Condicions: inclou l'habitació a escollir + menú km0 al Restaurant del Llac + esmorzar al Bufet

    Vigent: durant el 2022

    Més informació: www.hotelterradets.com/experiencies

  • HOTEL TERRADETS Ctra. Balaguer - Tremp C-13 - Km 75 25631 Cellers (Pallars Jussà) Tel. +34 973 651 120 info@hotelterradets.com

    tracking