SEGRE

La mare de la menor violada a Igualada demana la màxima condemna per a l'agressor

El detingut per la brutal agressió sexual d'una menor a Igualada.

La mare de la menor violada en Igualada demana la màxima condemna per a l'agressorEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mare de la menor de 16 anys que va ser víctima d'una brutal agressió sexual a Igualada el mes de novembre passat ha demanat que s’apliqui la "màxima condemna" al detingut per la violació per "haver destrossat una vida" i perquè una persona així "no ha de ser al carrer". Els Mossos d’Esquadra detingut aquesta matinada en Igualada al presumpte autor d’aquesta agressió sexual, ocorreguda el passat 1 de novembre en el polígon Les Comes d’aquesta localitat, quan la menor es dirigia a l’estació de tren després de sortir de la discoteca Epic, on havia anat amb unes amigues.

Després de la brutal agressió sexual, la jove va ser abandonada inconscient i nua en un carrer del polígon, on la va trobar un camioner que va arribar a creure que estava morta, ja que patia un fort traumatisme cranioencefàlic. La menor va quedar ingressada a l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona, on va haver de ser intervinguda quirúrgicament i va estar ingressada gairebé dos mesos fins que va obtenir l’alta hospitalària.

En declaracions a EFE TV, la mare de la menor ha reclamat que s’apliqui "la màxima condemna" a l’agressor de la seua filla: Demanem "el màxim de condemna, ha destrossat una vida i una família", ha dit la mare de la menor. Ha recalcat, a més, que una "persona així no ha de ser al carrer": "Estar entre reixes és el millor que pot passar", perquè "no trobo qualificatius per descriure a aquesta persona", ha afegit.

Ha assenyalat que tant per a ella com per a la resta de la família ha estat un "alleujament" la notícia de la detenció del presumpte violador de la jove: "La veritat és que el necessitàvem, ha estat un malson, la família sent alleujament, molt alleujament, que necessitàvem tots," ha afegit. En aquest sentit, considera que ja s’ha fet "una part de justícia", encara que precisa que "queda molt per fer i molt camí per recórrer", amb l’obertura de la via judicial.

La mare ha agraït el treball d’investigació dels Mossos d’Esquadra en què ha tingut, ha dit, una "fe cega" a tota hora, el que els va portar a no perdre "mai l’esperança".

tracking