SEGRE

TRADICIONS FIRES

Montgai assegura el relleu de mestres saboneres

La Fira del Sabó recupera la demostració d'elaboració d'aquest producte amb participació rècord || Pep Gou inaugura el certamen

La fira va recuperar la demostració d’elaboració de sabó casolà amb caldera amb noves mestres.

La fira va recuperar la demostració d’elaboració de sabó casolà amb caldera amb noves mestres.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira Net del Sabó i la Cosmètica Natural de Montgai va recuperar ahir la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia. La tretzena edició del certamen va registrar una bona afluència de visitants. Des de primera hora del matí hi va haver visitants interessats en les desenes de referències que van oferir la vintena de parades d’artesans vinculats al sabó i a la cosmètica natural.

Unes 130 persones van participar, a més, en la sisena Marxa Popular del Baix Sió, que va oferir dos recorreguts: un de 12,62 km, que va tenir cent participants, i un altre de 22,18 km, amb una trentena. La inauguració de la fira va anar a càrrec de l’artista Pep Bou, que va impressionar el públic amb un breu però màgic espectacle de bombolles de sabó acompanyat del Mag Lari. L’espectacle de bombolles de sabó va seguir amb el Mag Reivax.

Aquest any es va recuperar també la demostració d’elaboració de sabó casolà amb caldera per part de les mestres saboneres de Montgai, amb noves incorporacions i rècord de participació, cosa que garanteix el futur de la fira. Així mateix, hi va haver un taller sobre aromes a càrrec de l’artesana Jovita Ponce i una activitat interactiva sobre flors amb les artesanes Montserrat Pradas i Livia Cano. La fira es va completar amb una trentena de parades de productes de proximitat.

tracking