SEGRE

CINE

Primeres imatges de "Avatar: The Way of Water"

Primeres imatges de

Primeres imatges de "Avatar: The Way of Water"La segunda parte de esta saga se estrenará es

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La productora 20th Century Studios va difondre aquest dilluns el tràiler oficial d’"Avatar: The Way of Water", la segona part de la pel·lícula més taquillera de la història, que s’estrenarà el proper 16 de desembre. El film, la trama del qual no ha estat revelada per complet, es basarà en el món aquàtic de Pandora -format per oceans, llacs i criatures marines- i estarà ambientat més d’una dècada després dels esdeveniments de la primera pel·lícula.

El que se sap fins el moment és que explicarà la història de la família Sully (Jake, Neytiri i els seus tres fills), que es veuran obligats a abandonar casa seva i explorar diferents regions de Pandora a través del medi aquàtic. "Hi ha una cosa que sé, on sigui que anem, aquesta família és el nostre fort", afirma el protagonista, Jake Sully, en aquest avançament de la preqüela d’"Avatar".

L’estrena del tràiler va deixar clara l’aposta de la seua productora per un disseny 3D d’enorme qualitat visual, amb paisatges i personatges animats els detalls dels quals apareixen molt definits i modelats. La cinta torna a estar dirigida per James Cameron i està coproduïda per Jon Landau i el mateix Cameron a través de la seua companyia, Lightstorm Entertainment.

El repartiment d’"Avatar: The Way of Water" el componen Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement i Kate Winslet. Els seguidors d’Avatar es van mostrar especialment il·lusionats en xarxes socials amb aquesta producció i hi ha els qui van vaticinar que pot ser "la pel·lícula de la dècada". Després que "Avatar" (2009) es convertís al film més taquiller de la història, amb una recaptació que es va acostar als 2.850 milions de dòlars, 20th Century Studios té previst desenvolupar cinc pel·lícules d’aquesta franquícia, que finalitzaria el seu llegat el 2028.

tracking