SEGRE

Doble premi Zapping per a 'Crims' i Carles Porta

Premi a 'Crims' com a millor programa d'entreteniment i guardó per a Carles Porta, conductor i director de la sèrie true crime

Carles Porta, responsable de ‘Crims’.

Carles Porta, responsable de ‘Crims’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Crims', la sèrie de true crime que tracta casos reals que han passat a Catalunya, produïda per TV3, en col·laboració amb Goroka i True Crime Factory, i dirigida i presentada per Carles Porta, ha estat la guanyadora en la categoria Programa d'entreteniment/concurs. A més, Carles Porta ha estat guardonat en la categoria de presentador. "Crims" va estrenar la tercera temporada a TV3 el 2 de maig i dilluns passat, amb el capítol "Isidre", va aconseguir un rècord històric de la sèrie, amb una quota del 25,6% i 600.000 espectadors. Han recollit els premis Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Actualitat de TV3, i Guille Cascante, productor executiu de Goroka. Crims competia contra programes com El foraster Lo de Évole i el documental en línia Benvinguts al Bages i al Moianès.

La resta del palmarès l’han completat La casa de papel, com a millor sèrie, Maribel Verdú com a millor actriu per Ana Tramel. El juego, Karra Elejalde com a millor actor per La FortunaÓrbita Laika com a millor programa cultural i Aragami 2 com a millor videojoc de producció pròpia. El millor programa de televisió local ha estat De sol a sol, de Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre.

A banda d’aquests guardons, els premis Zapping també han reconegut el canal de YouTube Adictos a la filosofía, d’Enric Fernández Gel, com a millor iniciativa a la Xarxa.

En l’apartat de premis nominals, Televisió de Catalunya ha rebut el premi Valors per Efecte wow, i RTVE ha estat reconeguda amb un premi especial per la dedicació “constant i valuosa” a la difusió de la música a través de Los conciertos de la 2.

Antena 3 ha rebut el premi grups d’anàlisis de programes per la promoció de “l’entreteniment de qualitat” a través d’espais com El desafío, ¿Quién quiere ser millonario? i Lego masters. El premi a millor contingut en línia positiu per a menors ha estat per a la Fundació Aprende a Mirar pel seu canal de vídeos divulgatius Derivando. Finalment, el premi a la sensibilitat social ha estat per a Atresmedia per la campanya per alertar dels riscos de la tecnologia Levanta la cabeza.

tracking