SEGRE

IGUALTAT DIA INTERNACIONAL CONTRA L?HOMOFÒBIA

Colors de Ponent detecta a Lleida tres casos LGTBI-fòbics les últimes setmanes

Concentració contra l’LGTBI-fòbia a la plaça de la Paeria.

Concentració contra l’LGTBI-fòbia a la plaça de la Paeria.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Colors de Ponent va organitzar ahir una concentració a la plaça de la Paeria de Lleida amb motiu del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia, un acte en el qual l’entitat va llegir un manifest denunciant que en les últimes setmanes han tingut constància de tres incidents LGBTI-fòbics a Lleida, que estan relacionats amb agressions homòfobes que es van produir en l’àmbit festiu. Van assenyalar que “és intolerable que les persones LGBTI no puguem sortir al carrer amb seguretat i que hàgim d’estar patint per la nostra integritat física i moral perquè en qualsevol moment podem ser agredides”.

L’associació, que lluita per visibilitzar la discriminació i la violència que pateix el col·lectiu, a més de reclamar la igualtat i la sensibilització de la societat, també va anunciar la firma de dos convenis amb empreses per fomentar la inserció laboral de persones del col·lectiu.

Per la seua part, la consulta dirigida a persones transsexuals Trànsit. Lleida ha atès durant dos anys i mig 161 persones, de les quals un 60 per cent són menors d’edat, que han acudit principalment per demanar informació i suport sobre el canvi de gènere, no de sexe com per error vam publicar ahir.

tracking