SEGRE

Doctor Prats i Alidé Sans faran les delícies del públic al 1er #Caprabofest. Concert Gratuït el 28 de maig a Viella

Amb motiu del primer #Caprabofest, aquests artistes catalans oferiran els seus espectacles al pàrquing de Vielha

Alidé Sans i Doctor Prats tocaran gratuïtament a Vielha.

Vine al primer concert gratuït #Caprabofest el proper 28 de maig a VielhaCAPRABO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vielha serà el bressol del primer #Caprabofest, que serà d’accès gratuït per a tots els assistents. Doctor Prats i Alidé Sans seran els protagonistes d’una tarda que es preveu apassionant.

El pròxim dissabte 28 de maig de 18:30 a 20:45 la cantant aranesa i el grup vallesà convoquen tots els catalans per a disfrutar d’una tarda de música i diversió.

Doctor Prats va presentar el seu nou disc el passat 5 de maig, per la qual cosa els fans de la seua música tenen l'oportunitat ideal per sentir en directe les noves cançons de forma completament gratuïta.

Les actuacions del grup i de la cantant s’emmarquen dins del nou model de proximitat que impulsa Caprabo, amb els seus eixos principals en la cultura, la sostenibilitat, la igualtat, la diversitat i l’empoderament de la dona.

Així mateix, aquesta iniciativa està emmarcada dins del seu Pla de Rellançament de Marca, que a més inclou la celebració de Fires de Proximitat i altres activitats culturals de caràcter local per tot Catalunya.

Promoció turística

Aquest esdeveniment d’excepció, a més de pretendre delectar els aficionats a la música, té la ferma intenció de promocionar el turisme a la Vall d’Aran i als seus voltants.

#Caprabofest té la pretensió que els joves i universitaris de les zones limítrofes a aquesta localització catalana se sentin atrets a aquests paratges amb motiu dels concerts gratuïts.

Aquest esdeveniment musical, malgrat ser la seua primera edició, servirà per atreure nous visitants a aquesta regió catalana. No en va, Doctor Prats i Alide Sans seran com els ambaixadors idonis per a la Vall d’Aran i els seus voltants.

tracking