SEGRE

Així pots treure l' 'escrivint' quan responguis a un missatge de WhatsApp

WhatsApp.

WhatsApp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan estàs escrivint en una conversació del WhatsApp a l'altra persona li surt 'escrivint', una acció que indica que l'altra persona està dins del xat i que està a punt de respondre. Tot i això, pot haver-hi gent a qui li interessi que no es vegi, sobretot quan estan preparant un missatge molt elaborat. Aquest és el truc que pots fer perquè no aparegui.

Una manera de què no surti 'escrivint' és respondre mitjançant la notificació de WhatsApp sense la necessitat d'entrar al xat, és a dir, des de la pantalla de bloqueig o el panel de notificacions. Com que no tens oberta l'aplicació no apareix. Tot i això, aquest mètode té algunes desavantatges perquè has d'esperar que arribi la notificació i, a més, no pots respondre amb stickers o gifts.

D'altra banda, un recurs més simple és escriure la resposta fora de l'aplicació, a notes, per exemple, i després copiar-ho i enganxar-ho al xat. Finalment, la darrera i segurament la menys còmoda és posar el mode avió mentre escrius, posteriorment desactivar-lo i enviar-ho.

tracking