SEGRE

Aquests són els mòbils en què WhatsApp deixarà de funcionar el proper 24 d'octubre

WhatsApp.

WhatsApp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

WhatsApp deixarà de funcionar en iOS 10 i iOS 11, a més d’als telèfons d’Apple que no siguin capaços d’actualitzar-se a iOS 12, iPhone 5 5c, a partir del proper 24 d’octubre.

L’aplicació de missatgeria instantània acostuma a deixar de deixar suport a algunes versions de sistemes operatius d’Android i iOS considerats obsolets. Aquesta pràctica permet a WhatsApp continuar actualitzant-se i introduir noves funcions. En aquest cas, tal com avança el portal especialitzat WABetainfo, WhatsApp deixarà de ser compatible amb la versió del sistema operatiu iOS 10 i iOS 11. A més, deixarà de funcionar també en iPhone 5 i en 5c, en no poder actualitzar-se a iOS 12. El canvi implica que tots els usuaris amb un iPhone 6 d’ara endavant podran continuar accedint a WhatsApp, però hauran d’actualitzar la versió del sistema operatiu a iOS 12 per fer-ho.

WhatsApp deixarà de deixar suport a aquests telèfons i versions de iOS a partir del proper 24 d’octubre. Per la seua part, el Centre d’Ajuda de l’'app' recomana als usuaris utilitzar iOS 12 i versions més recents si volen tenir garantit l’accés a l’aplicació.

tracking