SEGRE

MÚSICA

Bruce Springsteen anuncia una gira europea que començarà a Barcelona el 28 d'abril de 2023

Bruce Springsteen anuncia una gira europea que començarà a Barcelona el 28 d’abril de 2023

Bruce Springstein en la Super Bowl

Bruce Springstein en la Super Bowl

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant nord-americà Bruce Springsteen and The E Street Band han anunciat una nova gira europea que en començarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona divendres 28 d’abril de 2023. Barcelona serà l’única ciutat espanyola on actuaran, "ja que està totalment descartada l’addició de més ciutats" al país en aquesta gira de 2023, ha informat la promotora Doctor Music en un comunicat d’aquest dimarts.

Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda dimecres 8 de juny a les 10.00 hores i el preu oscil·larà entre els 65 i els 125 euros. Se'n podran adquirir un total de sis per compra.

La gira finalitzarà a Monza (Itàlia) el 25 de juliol de 2023, i hi haurà concerts a Dublín (Irlanda), París (França), Ferrara, Roma (Itàlia), Amsterdam, Landgraaf (Països Baixos), Zuric (Suïssa), Goteborg (Suècia), Oslo (Noruega), Copenhaguen (Dinamarca), Düsseldorf, Hamburg, Munic, (Alemanya) i Viena (Àustria). La productora ha explicat que aviat anunciarà noves ciutats i dates al Regne Unit i Bèlgica, i també una sèrie de concerts als Estats Units.

La gira europea serà la tornada de Bruce Springsteen and The E Street Band al directe des que el febrer de 2017 va acabar a Austràlia la seua gira mundial de 14 mesos.

Assajos a Barcelona i concert de 3 hores

El fundador i director del Doctor Music Festival, Neo Sala, ha explicat que la gira europea començarà a Barcelona per desig exprés del cantant, i que serà a Barcelona on assajarà el concert d’estadi, una cosa que ha considerat que és molt important per a la ciutat. "Barcelona i Bruce Springsteen tenen un 'love affair' des de fa molts anys i coses com aquesta són la mostra", ha explicat en una entrevista en RAC1 aquest dimarts recollida per Europa Press.

Ha destacat que passarà més dies a Barcelona del que seria habitual a causa dels assajos i ha dit que veu molt difícil la celebració d’un segon concert a la ciutat perquè per muntar el següent concert, previst a Dublín, trenta camions s’hauran de desplaçar fins allà. "Ens han dit que ens assegurem que el concert pugui durar tres hores. Estem parlant d’un concert del Bruce com els d’abans, de veritat, llarg", ha augurat.

tracking