SEGRE

ASSASSINAT

La policia del Pakistan preveu "pena de mort" per als assassins de les germanes de Terrassa

El pare de les noies de Terrassa assassinades al Pakistan temia per la vida de les seves filles

El pare de les noies de Terrassa assassinades al Pakistan temia per la vida de les seves fillesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de la policia del districte del Gujrat del Pakistan, Ata Ur Rahman, ha explicat aquest dimarts que preveu que s’apliqui el càstig màxim de la "pena de mort" als assassins --presumptament familiars-- de les dos germanes residents a Terrassa al Pakistan.

"Hem aconseguit proves de l’escena del crim, així que no crec que ells puguin obtenir cap benefici indegut dels tribunals. Els processarem degudament i els empresonarem. Rebran el màxim càstig segons la llei pakistanesa, la pena de mort," ha assegurat en declaracions a TV3, recollides per Europa Press.

Presumptament els sogres de les dones, residents al Pakistan, les van assassinar per exigir el divorci després d’un matrimoni forçat fa un any, i la Policia del Punjab ha detingut sis persones per aquests fets, segons ha informat el cos policial en un una publicació a Twitter recollida per Europa Press.

La portaveu de l’associació de Dones Pakmir, Rossa Naz, ha instat les autoritats pakistaneses a col·laborar perquè es creï un codi de prevenció "perquè no torni a passar el que ha passat a Terrassa", segons ha explicat en declaracions a TV3.

Cònsol del Pakistan a Barcelona

El cònsol del Pakistan a Barcelona, Mirza Salman, ha explicat en una entrevista a 'El Diari' que es va assabentar dels fets a través dels mitjans de comunicació del Pakistan, i ha assegurat que és "un succés molt desafortunat, hi ha sentiment de tristesa, especialment pel fet que els assassins siguin familiars de les noies".

En ser preguntat per si els pares sabien que si les joves tornaven al Pakistan les matarien, ha manifestat que creu que no ho sabien, i ha expressat que aquest fet "no és normal i és molt greu".

tracking