SEGRE

Els comiats de solter conjunts augmenten un 10% el 2022 en comparació amb el 2021

No obstant, el 52% prefereixen un comiat sense la parella i només amb els seus amics

El 52% de les parelles prefereix un comiat de solter només amb els seus amics

El 52% de les parelles prefereix un comiat de solter només amb els seus amics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de casaments ha arrancat amb força després de dos anys amb les restriccions del coronavirus. Els xicots|nuvis i xicotes|núvies ja poden celebrar els seus enllaços com mereixen i això també implica que puguin celebrar amb magnificència els seus comiats de solters/as.

Aquest 2022, a més, es preveu que els comiats de solters/as augmentin, ja que hi haurà un 20% més de casaments que l’any 2019. Només 1 de cada 10 afirma no voler tenir un comiat de solter/a, segons una enquesta realitzada per Bodas.net a les parelles que estan organitzant els seus casaments. També han estat qüestionats sobre com seria el seu comiat ideal i les respostes han sorprès: trenquen amb tots els estereotips.

Segons l’enquesta, a la pregunta sobre quins són els aspectes imprescindibles per a un comiat ideal, un 52% de les parelles que estan organitzant el seu casament van contestar que prefereixen celebrar el comiat només amb amics. Un 46% vol que hi hagi activitats sorpresa al amb seus amics i un 37% que el comiat duri tot el cap de setmana. Tots aquests plans trenquen amb els típics dels comiats en els quals els amics i amigues dels nuvis organitzen activitats o disfressen les parelles. Només el 8% vol celebrar-la a prop d’on viu, el 12% desitja que duri només un dia, el 10% vol que el disfressin i el 6% que inclogui activitats, jocs o espectacles eròtics/sexuals.

Les noves generacions busquen plans diferents i altres formes noves de celebrar el final de la solteria. És més, la idea de realitzar un comiat conjunt, és a dir amb els amics tant dels nuvis com de la núvia, comença a agafar més força que mai i passa d’un 13% a l’enquesta de 2021 a un 23% el 2022.

Segons l’últim estudi de Bodas.net realitzat a finals d’abril d’aquest any, 7 de cada 10 parelles que està organitzant el seu casament té entre 27 i 40 anys. Es tracta de parelles joves que porten entre 4 i 9 anys de festeig. Són parelles que afirmen que al cap de poc temps d’estar sortint tenien clar que seria l’amor de la seua vida (73%) i també que es casen per fer un pas més en la seua història d’amor (71%). Són parelles que tenen les idees clares i que volen disfrutar del seu final|finalitat de solteria envoltats de les persones que més estimen, sempre reflectint el seu caràcter i personalitat.

tracking