SEGRE

Kelly McGillis denuncia que no la van trucar per a la segona part de 'Top Gun per 'vella i grassa'

Pòster promocional de la pel·lícula del 1986, amb Tom Cruise i Kelly McGillis.

Kelly McGillis denuncia que no la van trucar per a la segona part de 'Top Gun per 'vella i grassa'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé quatre dècades després que s’estrenés Top Gun (1986), arriba als cines la seua seqüela, Top Gun: Maverick, amb Tom Cruise repetint en el paper protagonista. Queda enrere, no obstant, l’actriu nord-americana Kelly McGillis, que interpretava a la protagonista femenina, Charlie Blackwood, la instructora de vol i parella sentimental de Maverick Mitchell (Cruise).

McGillis va confessar en una entrevista a 'Entretaiment Tonight' el motiu pel qual els productors no van decidir trucar-la per tornar a participar en la pel·lícula. També va assenyalar els estereotips de Hollywood i els cànons de bellesa de la indústria: "Soc massa vella, estic grassa, aparento l’edat que tinc i no és això el que es busca per a la pel·lícula. Prefereixo sentir-me segura en la meua pell i fidel a la meua edat que valorar altres coses".

No és la primera vegada que McGillis fa referència a la seua edat. En una altra entrevista, en resposta a la pregunta de per què havien deixat d’oferir-li papers, va declarar: "Tenir 64 anys i no estar disposada a passar per quiròfan perquè et canviïn la cara ho fa difícil".

Per a la nova entrega de 'Top Gun, Jennifer Connelly (51 anys), serà la parella de Tom Cruise (59).

tracking