SEGRE

TURISME LLEURE

VÍDEOS | Un total de 750 motos omplen el Turó de la Seu Vella de Lleida, la primera estació de la travessia puntApunta de BMW

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella es va omplir ahir de 750 motocicletes que participen en la travessia puntApunta que, després de nou edicions, va fer parada per primera vegada a Lleida. En la ruta organitzada per BMW Motorad hi ha inscrites prop de 900 persones de deu nacionalitats i, durant tres dies, seguiran amb moto un itinerari que uneix el Mediterrani amb el Cantàbric, des de Roses fins a Donosti. Els amants de les motos que ahir van arribar a la Seu Vella van acabar la primera de les tres etapes d’aquesta gran trobada de mototurisme, que partirà a primera hora d’avui fins a Pamplona.

El responsable d’esdeveniments de BMW Espanya, Jorge Fuentes, va explicar que després de dos anys de pandèmia en la qual la iniciativa es va celebrar de forma adaptada −cada persona hi participava de forma individual i podia fer les etapes en l’ordre que volgués–, “aquest any podem tornar a estar tots junts compartint ruta i hem batut rècord de participants. Hi ha molta companyonia, amb grups de fins a 20 o 30 amics. L’únic objectiu és gaudir del paisatge i del turisme, per la qual cosa normalment passem per carreteres secundàries poc transitades i pobles poc coneguts.

La majoria de gent repeteix perquè descobreix llocs nous i és una bonica experiència”. Una de les particularitats del puntApunta és que “cada any fem rutes diferents que uneixen dos mars, en aquest cas el Mediterrani i el Cantàbric. Sempre omplim una ampolleta amb sorra de la platja des de la qual partim i la deixem a la platja en la qual arribem”, explica Fuentes, que va afegir que “hi ha gent que ve d’altres països com els Estats Units, Mèxic o el Marroc per participar en aquesta mítica travessia motera que recorre la Península”.

La plaça de la Sardana, amb les més de 700 motocicletes que van fer parada ahir a Lleida.

La plaça de la Sardana, amb les més de 700 motocicletes que van fer parada ahir a Lleida.JORDI ECHEVARRIA

La plaça de la Sardana, amb les més de 700 motocicletes que van fer parada ahir a Lleida.

La plaça de la Sardana, amb les més de 700 motocicletes que van fer parada ahir a Lleida.JORDI ECHEVARRIA

tracking