SEGRE

TVC prepara la nova sèrie 'Tor, la muntanya maleïda' basada en el llibre de Carles Porta

Carles Porta, responsable de ‘Crims’.

Carles Porta, responsable de ‘Crims’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director en funcions de TV3, Sígfrid Gras, ha anunciat que TVC treballa en la nova sèrie ‘Tor, la muntanya maleïda’ basada en el llibre de Carles Porta i que tindrà entre cinc i sis capítols, i ha dit que pensen fer una tercera i una quarta temporada de ‘Crims’. Les referències a ‘Crims’ han aparegut en diverses preguntes a la sessió de control de la CCMA. Un altre punt destacat ha estat la referència a l’IVA i TVC. Rosa Romà, presidenta de la CCMA, ha alertat que estan en risc 20 milions d’inversió a l’any en la indústria audiovisual si no es pot deduir l'IVA de TV3. Romà ho ha dit després del recent veto del govern espanyol a dues esmenes d’ERC i Junts que haurien permès que TV3 es deduís tot l’IVA que paga i ha pagat els últims anys.

A diverses preguntes dels parlamentaris sobre l’èxit de ‘Crims’ en la sessió de control de la CCMA al Parlament, Gras ha apuntat que ‘Crims’ es fa de manera rigorosa i artesanal. “És difícil de fer i tractar i la nostra valoració és que està molt ben fet perquè es cuida cada detall a nivell de Carles Porta com de la productora”, ha indicat. En aquest sentit, ha remarcat que pensen fer una tercera i una quarta temporada de ‘Crims’ i altres productes relacionats amb el ‘true crime’ com per exemple ‘Tor’. Porta va publicar amb La Campana el llibre ‘Tor. Tretze cases i tres morts’.

Gras ha manifestat que el problema de ‘Crims’ és que és “un programa tan important i ben fet que acabarà viatjant. ‘Crims’ està destinat a créixer i el que volem fer és ser els seus companys al món”. Ha indicat que no renunciaran a tenir ‘Crims’ en català. També estan plantejant-se activitats i accions paral·leles a la sèrie ‘Crims’ com una exposició, merchandising o un ‘scape room’. “És un dels fenòmens més importants que hem aconseguit en els darrers anys”.

tracking