SEGRE

Això és el que porta la teua pastilla de caldo

Caldo de sopa.

Vigila amb les pastilles del caldo de la sopa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pastilles de caldo són un gran aliat per a les sopes ràpides. Encara que, saps quins ingredients porta? Sempre s’ha de consultar l’etiqueta nutricional, perquè ens pot portar sorpreses.

L’ingredient que encapçala la llista és la sal. A continuació apareix el glutamat monosòdic, midó de panís, oli de palma (un producte bastant qüestionat) i en cinquè lloc, l’ingredient més important, el pollastre de corral, amb un 5% del total.

Si el que vols és un caldo nutritiu i saludable, aquesta no és la millor opció. La seua funció principal és potenciar el sabor dels plats o fer una sopa per sortir del pas quan no es té massa temps per cuinar un bon caldo.

Per tant, el que no convé és utilitzar-lo cada dia i en tot el que es cuini. Perquè a més s’ha de tenir en compte que també sol utilitzar-se als restaurants en quantitats que desconeixem i resulta impossible controlar el que s’ha consumit al llarg del dia si es menja fora de casa. Així que la recomanació és obviar-ho en la dieta si es pretén que aquesta sigui més sana i, si es fa servir habitualment, fer-ho amb precaució.

tracking