SEGRE

El polèmic tuit d'Ana Milán sobre Bildu i ETA que ha aixecat crítiques

L’actriu ha fet una enquesta política entre els seus seguidors que ha donat que parlar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Ana Milán està molt activa a les seues xarxes socials. Ho comparteix tot amb els seus seguidors, encara que de vegades pot ficar la pota. Com li ha passat aquesta setmana en una enquesta política que ha publicat en el seu perfil de Twitter.

L’enquesta preguntava el següent: "T’agradaria un pacte PSOE - PP per dirigir el país els propers 4 anys evitant així pactes amb extrems? Recordin debatre sense insultar". Les respostes que oferia l’actriu eren "M’agradaria" i "No, gràcies". El tens moment arriba quan el periodista Antonio Maestre li ha preguntat en un comentari: “Per aclarir, els extrems són els que atempten contra els DDHH i els qui defensen els DDHH?”. A què l’actriu respon: "Hola, Antonio. Bon dia. Doncs en el moment d’escriure el twitt pensava a Bildu. En quin has pensat tu? Una abraçada".

La cosa no ha quedat aquí. I és que Oskar Matute, diputat de Bildu al Congrés, li ha respost que ells "sempre defenderan l’extremista idea de què totes les persones mereixen els mateixos drets i de què la corrupció no té cabuda en la nostra societat. I a més, continuarem gaudint del teu treball”.

A aquesta resposta de Matute, l’actriu ha respost el següent: “M’alegra que ara la vostra política vagi en aquesta línia. És realment important. Em costa fer-me una idea quan anomeneu els ‘ongi etorri’ actes de reintegració i no actes d’homenatge a presos d’ETA. Una salutació i espero que estiguis bé”.

Una resposta que ha aixecat crítiques entre els usuaris de Twitter.

tracking