SEGRE

Nova política de ZARA i que afectarà la teua butxaca

Botiga ZARA

Botiga ZARA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gegant d’Inditex, ZARA, posa les coses fàcils als seus clients, permetent que puguin comprar, tornar o canviar pràcticament sense costos addicionals. Tanmateix, l’última decisió de la firma fa pensar que això pot estar a punt de canviar.

I és que ZARA ha començat a cobrar per algunes devolucions online a 30 països, entre els quals es troben Alemanya, França o el Regne Unit, i tot apunta que Espanya serà la següent.

Aquesta mesura no afectarà a totes les devolucions, ja que tornar una peça o accessori continuarà sent gratuït a qualsevol de les botigues de la marca. Tanmateix, si es tria un punt de recollida, s’aplicarà un cobrament que als països europeus s’ha establert en 1,95 euros.

El cost dels enviaments i devolucions és un dels cavalls de batalla de les marques petites, però sembla que aquesta gestió també és un maldecap per a ZARA, que ha vist com les seues vendes online es disparaven durant els mesos més durs de la pandèmia per després consolidar-se i ser una part fonamental del negoci.

tracking