SEGRE

LLEURE ARTS ESCÈNIQUES

Contes i il·lusió omplen el Marrameu

Torrelameu acull la sisena edició del festival d'arts escèniques amb les propostes de teatre, circ i titelles de 17 de companyies de tot Catalunya || Un premi Max clausurarà avui el certamen

Petits i grans van gaudir ahir de l’espectacle ‘Tripula’ a l’espai La Sala de Torrelameu.

Petits i grans van gaudir ahir de l’espectacle ‘Tripula’ a l’espai La Sala de Torrelameu.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El teatre, la dansa, el circ, els titelles i els contes van tornar a omplir d’il·lusió ahir els carrers de Torrelameu en el marc de la sisena edició del festival Marrameu. El certamen d’arts escèniques delectarà el públic durant el cap de setmana amb 16 espectacles de 17 companyies procedents de tot el territori català. En la jornada d’ahir, els assistents van poder disfrutar de jocs i parades durant tota la tarda així com dels espectacles que van oferir cinc companyies en els diferents espais del festival, que en aquesta edició s’han ampliat a quatre de repartits entre La Creu, Espai Mag, La Sala i La Nòria.

El grup De Paper va fer les delícies dels més petits amb la música i els titelles d’Una pometa, un pomer, seguits de Farrés Brothers i el seu teatre Tripula. El públic familiar també es va rendir a l’humor i les acrobàcies de Ricky, el professor de tenis, i una sessió de música amb Punxadiscs Pedrós. La jornada va culminar amb la proposta de la companyia lleidatana Festuc Teatre i el seu espectacle de teatre i titelles La llàntia meravellosa.

Un any més l’organització va tornar a mostrar la seua satisfacció per la bona acollida del públic a les propostes i la seua qualitat, amb el cartell de complet, i la gran tasca de les desenes de voluntaris, que “van tornar a omplir d’il·lusió el municipi”, van destacar. El Marrameu tornarà a viure avui una jornada especial, amb dansa, circ, titelles, contes i teatre en els quatre espais del festival. Hi haurà un dinar popular a l’Espai Nòria, la primera vegada que se celebra i amb més d’un centenar de comensals.

Entre les propostes per avui s’inclouen les de les lleidatanes 4Contes, amb El fons del mar, i M’expliques un conte?, de l’Aula de Teatre. El públic podrà disfrutar amb l’humorista Txema i el seu espectacle The postcard, mentre que l’organització ha programat els últims guanyadors del premi Max al millor espectacle infantil, la companyia Xirriquiteula amb Laika, per tancar el festival a les 22.30 hores.

Les acrobàcies de Ricky, el professor de tenis, ahir a la Nòria.

Les acrobàcies de Ricky, el professor de tenis, ahir a la Nòria.MAGDALENA ALTISENT

tracking