SEGRE

ESTAFA

Musk, Tesla i SpaceX demandats per suposada estafa piramidal de Dogecoin

Musk, Tesla i SpaceX demandats per suposada estafa piramidal de Dogecoin

Musk, Tesla i SpaceX demandats per suposada estafa piramidal de Dogecoin

Musk, Tesla i SpaceX demandats per suposada estafa piramidal de DogecoinEFE/Ulises Ruiz Basurto

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elon Musk i les seues empreses SpaceX i Tesla van ser demandats aquest dijous per un inversor que exigeix a l’empresari i a ambdues companyies 258.000 milions de dòlars en danys per considerar que van ser víctimes d’un supòsit pla d’estafa piramidal per donar suport a la criptomoneda  Dogecoin.

Keith Johnson, presentat en la demanda com "un ciutadà nord-americà que va ser defraudat amb diners per l’estafa piramidal criptogràfica de Dogecoin", va denunciar Musk i les seues empreses, al·legant que constitueixen una empresa de crim organitzat il·legal per unflar el preu de Dogecoin.

Aquesta moneda digital rondava els 0,056 dòlars avui al migdia i el seu valor més gran, a 0,722 dòlars, el va assolir el 7 de maig de 2021, segons Coin Desk.

Johnson, que porta a judici el multimilionari com a individu i en nom de totes les altres persones en "situacions similars" que han perdut diners invertint en Dogecoin des d’abril de 2019, sol·licita 86.000 milions de dòlars en "danys compensatoris" i més 172.000 milions de dòlars "en danys punitius, per castigar els demandats i dissuadir l’esmentada conducta en el futur".

A més, el text demana una ordre que impedeixi que Musk i les companyies promoguin Dogecoin. Ni Musk ni les dos companyies no han fet declaracions sobre això.

tracking