SEGRE

GUIA

Arriba l'estiu al bus turístic

Hi haurà servei cada dia a les 21.00 i els divendres i els dissabtes fins a les 22.00 || Va arrancar ahir amb una bona assistència

Alguns dels primers usuaris a arribar en el primer viatge del bus turístic ahir.

Alguns dels primers usuaris a arribar en el primer viatge del bus turístic ahir.GERARD HOYAS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Bus Turístic d’estiu de Lleida va arrancar ahir la nova temporada estiuenca amb bona acollida amb més d’una desena de persones en el primer viatge. Aquesta proposta s’allargarà fins a l’11 de setembre amb un servei que ampliarà l’horari nocturn arribant cada dia fins a les 21.00 i els divendres i els dissabtes fins a les 22.00. “És una bona opció per conèixer la ciutat, vaig arribar a Lleida durant la pandèmia i m’agrada pujar a aquest autobús de tant en tant per recórrer la ciutat durant l’estiu”, va explicar a SEGRE Maria Teresa Murillo, procedent d’Esplús.

Com és habitual, el recorregut és circular i comença a la parada davant de la Paeria i té una hora de durada. La línia uneix els dos turons patrimonials de la ciutat, el turó de la Seu Vella i el turó de Gardeny, facilitant la visita al Castell dels Templers de Gardeny amb el bitllet del bus durant els matins.El bus és un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones i porta incorporat un sistema d’àudio amb quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) perquè els viatgers puguin escoltar les principals referències de la ciutat durant el recorregut. L’àudio incorpora música d’Enric Granados.

El preu del tiquet de bus és d’1,20 euros. És a dir, és el mateix que el bitllet senzill del transport urbà. Es poden utilitzar les targetes integrades (T-Nostra, T-Estudiant, T-Temps ATM i Emocity).Els horaris de funcionament són de dilluns a divendres des de les 10.00 fins a les 12.00 i de les 18.00 a les 21 h.

Els divendres i les dissabtes, fins a les 22.00.

tracking