SEGRE

Nous detalls de la relació entre Shakira i Piqué: la cantant va demanar fer teràpia de parella

Gerard Piqué y Shakira.

Gerard Piqué y Shakira.EFE/MIGUEL RAJMIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova informació que envolta el cas de la separació de Shakira i Piqué. La parella ha mantingut una relació de 12 anys i han segellat el seu amor amb dos fills en comú. En aquests últims anys sempre s'ha especulat sobre una crisi en la parella, malgrat que ells ho neguessin públicament.

A poc a poc es revelen nous detalls d'aquesta ruptura. Tot i que la parella va confirmar la separació fa només unes setmanes, la relació ja estava acabada de feia dies i, fins i tot, mesos. Més concretament tres mesos, quan el futbolista se'n va anar a viure al seu pis de solter. Pel que sembla la colombiana va descobrir la suposada infidelitat. La cantant va intentar arreglar la relació, però el jugador del Barça es va negar.

Sembla que la ruptura no haurien estat les suposades infidelitats de Piqué, ja que Shakira i ell havien mantingut una relació oberta, la colombiana ho sabia i ho consentia. Tanmateix, el mes de gener passat, el català es va asseure amb la cantant i li va explicar que ja no estava enamorat d'ella. 

Després d'un viatge nadalenc a Orlando, Shakira va demanar-li a Piqué de fer teràpia de parella, però ell es va negar perquè no volia arreglar res. Segons Sálvame, feia mesos que l'artista provava de salvar la relació mentre ell estava desitjós de fer oficial la separació i continuar amb la seva vida com a solter.

De fet, Shakira no volia comunicar encara la notícia perquè tenia esperances. Tanmateix, Piqué la va obligar a comunicar la ruptura públicament per poder fer la seva vida sense haver d'amagar-se. Actualment, se'l relaciona amb una jove rossa de 22 anys.

tracking