SEGRE

La Generalitat publica la llista de deutors de l'Agència Tributària de Catalunya

Un total de 51 contribuents que acumulen un deute de 88,5 milions d’euros

Pixabay

Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ha donat a conèixer aquest dilluns, a través de la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), la relació de persones que el 31 de desembre del 2021 tenien deutes i sancions tributaris pendents de pagar a la hisenda pública catalana. El Govern explica que, d’acord amb la modificació que fa la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal de la Llei general tributària, s’ha rebaixat a 600.000 euros el llindar de deutes pendents, que fins ara era d’un milió d’euros, per aparèixer a la llista.

DOCUMENT | Llistat de deutors de l'Agència Tributària de Catalunya

Es tracta de deutes i sancions tributaris que es refereixen a tributs propis o cedits, l’aplicació dels quals correspon a l’ATC. Bàsicament, tenen a veure amb els impostos de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, successions i donacions, patrimoni, la taxa sobre el joc i liquidacions procedents de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en relació amb el cànon de l’aigua.

En concret, el 31 de desembre del 2021, hi havia 51 persones deutores, amb deutes i/o sancions pendents de pagament per un import total de 88.504.965,21 euros. La publicació d’aquesta llista no té en compte les actuacions que hagin pogut dur a terme les persones deutores relacionades amb el pagament dels deutes i sancions amb posterioritat al 31 de desembre.

tracking