SEGRE

Aquesta és l'estratègia del tiktoker amb més seguidors del món

L’auge de TikTok

L’auge de TikTokSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TikTok és una xarxa social que va néixer el 2017 per a iOS i Android. En l’actualitat està disponible a més de 150 mercats i en 75 idiomes diferents. El 2020 va ser un gran any per a aquesta app, gràcies als constants reptes i tendències que van anar sorgint arran de la pandèmia.

El del TikToker italià Khaby Lame és oficialment el compte més seguit de TikTok, amb 142.3 milions de seguidors, havent desbancat gent com Addison Rae i Charlie D’Amelio en el seu ascens.

En els seus vídeos, Lame repeteix un patró simple: pren altres enregistraments virals, normalment esbojarrats i fins i tot inútils sobre trucs per a la vida quotidiana, i respon aportant solucions molt més senzilles. En les seues imatges no pronuncia una sola paraula, la senzillesa és un dels seus punts forts. Acaba tots els seus vídeos amb una ganyota com com dient: “Ja està, així de simple.”

El senegalès va obrir el seu compte a la xarxa social xinesa el 15 de març de 2020, en plena pandèmia, i en els primers 12 mesos va aconseguir tenir un milió de seguidors.

tracking