SEGRE

Troben almenys 46 migrants morts en un camió abandonat a Texas

Hi ha 16 hospitalitzats i la policia ha fet tres detencions

Captura d'un vídeo facilitat aquest dilluns per la Policia de San Antonio (Texas, EUA) en què es va enregistrar l'alcalde de la ciutat, Ron Nirenberg, en atendre la premsa, després que 46 migrants il·legals fossin trobats sense vida a l'interior d'un camió en un dels carrers d'aquesta localitat fronterera amb Mèxic

Captura d'un vídeo facilitat aquest dilluns per la Policia de San Antonio (Texas, EUA) en què es va enregistrar l'alcalde de la ciutat, Ron Nirenberg, en atendre la premsa, després que 46 migrants il·legals fossin trobats sense vida a l'interior d'un camió en un dels carrers d'aquesta localitat fronterera amb MèxicPolicía de San Antonio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les autoritats de Texas, als Estats Units, han trobat aquest dilluns a la tarda almenys 46 immigrants morts en un remolc de camió abandonat als afores de San Antonio, prop d'una base aèria militar. De moment no s'ha registrat cap menor mort. Un total de 16 persones més, 12 adults i quatre adolescents, van ser traslladades a hospitals amb símptomes de deshidratació i afectats per la calor, cinc de les quals en estat crític. El vehicle era un camió refrigerat, però la refrigeració no estava engegada i tampoc hi havia indicis que hi hagués hagut aigua pels migrants, han explicat els cossos d'emergències als mitjans locals.

La policia ha detingut a tres persones i la investigació serà a nivell federal. Les autoritats mexicanes també es traslladaran al lloc dels fets, tot i que encara es desconeixen les nacionalitats de les víctimes.

Segons ha explicat la policia de San Antonio, un empleat d'un edifici proper va sentir crits d'ajuda, va caminar cap al camió i va notar que les portes estaven parcialment obertes. Quan les va obrir, es va trobar els morts. Es desconeix quantes hores portaven dins del vehicle, però en els últims dies les temperatures han superat els 30 graus.

tracking