SEGRE

La millor nota de la selectivitat a Lleida vol fer Farmàcia i destaca que ha estat una "sorpresa" quedar la primera

Clara Prim agraeix al professorat del Sant Jaume - Les Heures el suport per aconseguir aquest mèrit i ho celebrarà amb un sopar

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estudiant que ha aconseguit la millor nota de la selectivitat a la demarcació de Lleida amb un 9,9 i també la segona a tot Catalunya, Clara Prim, vol estudiar Farmàcia l'any que ve a la Universitat de Barcelona. Amb el resultat obtingut a la prova d'accés a la universitat en té de sobres per accedir-hi i aquest dimecres s'ha mostrat sorpresa pel mèrit aconseguit. Ha assegurat que els exàmens li van anar bé però que en cap cas s'esperava obtenir la millor nota de la demarcació. En aquest sentit, ha volgut agrair al professorat del centre on ha cursat el Batxillerat científic, Sant Jaume - Les Heures el suport rebut perquè "sense ells no hauria arribat on sóc". Ara té previst celebrar la nota amb un sopar amb amics i família.

La Clara Prim no s'acabava de creure la nota que ha tret a la selectivitat tot i que ha reconegut que li va anar molt bé. Ha explicat que malgrat la pandèmia i les restriccions, segon de Batxillerat l'han pogut viure de "forma normal" però a primer van haver de fer moltes classes online i "això és dur perquè t'has d'adaptar", però malgrat tot, s'ha mostrat satisfeta de poder-ho treure bé.

Clara Prim, l'estudiant que ha aconseguit la nota més alta de la selectivitat a Lleida

La millor nota de la selectivitat a Lleida vol fer Farmàcia i destaca que ha estat una "sorpresa" quedar la primeraACN

tracking