SEGRE

CRIM

La dona de Dos Hermanas (Sevilla) va morir dessagnada després de rebre un centenar de punyalades

La Policia Nacional va descobrir ahir els cadávers d'un matrimoni al seu domicili

El domicili on van trobar els cossos.

La dona de Dos Hermanas (Sevilla) va morir dessagnada després de rebre un centenar de punyalades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autòpsia realitzada aquest dijous als cadàvers del matrimoni trobat en un habitatge de Dos Hermanas (Sevilla) ha revelat que la dona, de 53 anys d’edat, va rebre un centenar de "ferides incís contuses per tot el cos", la qual cosa la va provocar la mort per "dessagnat". En el cas del seu marit, presenta tres autopunxades i l’anàlisi toxicològica confirma una "sobredosi de pastilles".

La Policia Nacional ha informat que la "hipòtesi principal" que s’estudia en la investigació és la "violència exercida per l’home contra la dona". Aquest, posteriorment, es va suïcidar. Això elevaria el nombre de víctimes de violència masclista a dos a la província de Sevilla des de començament d’any, després de la troballa del cadàver d’una dona desapareguda des del mes de maig passat en el tram del riu que discorre pel barri de San Jerónimo.

El Instituto Anatómico Forense ha determinat que la dona té "múltiples fractures al cap i al nas, així com ferides incís contuses per tot el cos, arribant al centenar". Com a conseqüència d’aquestes "múltiples ferides", la causa de la mort de la dona és el dessagnat.

tracking