SEGRE

VAGA

Ryanair cancel·la 28 vols a Espanya per la vaga de TCP

Ryanair cancel·la 28 vols a Espanya per la vaga de TCP

Tripulants de Ryanair convoquen 6 jornades de vaga a l'estiu a Espanya

Tripulants de Ryanair convoquen 6 jornades de vaga a l'estiu a EspanyaEFE/Manuel Bruque

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ryanair ha cancel·lat 28 vols a Espanya fins les 13.00 hores d’aquest dijous durant la quarta jornada de vaga de tripulants de cabina de passatgers (TCP), en la qual 54 han patit retards a la sortida i 70 a l’arribada.

A més, segons informa el sindicat ÚS, hi ha un vol més que figura cancel·lat a 30 de juny i que es correspon amb un Catània-Sevilla que hauria d’haver arribat a Sevilla després de mitjanit però que estava programat ahir. Aquest vol és aliè a la vaga d’Espanya.

Ryanair va considerar serveis mínims el 100% dels vols programats per a aquest dijous a Espanya però en alguns casos no ha citat les tripulacions completes per operar-los, destaquen des del sindicat. Per això, malgrat haver citat de guàrdia més treballadors que un dia normal, no eren suficients per cobrir tots els vols.

Les cancel·lacions han estat les rutes entre Barcelona i Billund (Dinamarca), Cracòvia (Polònia), París (França), Nàpols (Itàlia), Brussel·les (Bèlgica), en sentits anada i tornada; a les rutes entre Màlaga i Copenhaguen (Dinamarca), Berlín (Alemanya), Barcelona, Gran Canària, Santiago de Compostel·la, París (França) i Billund (Dinamarca), anada i tornada; i entre Santiago de Compostel·la i Madrid i Palma de Mallorca, anada i tornada.

tracking