SEGRE

ALIMENTACIÓ GUARDONS

Mel Alemany arrasa als Oscar gastronòmics

L'empresa d'Os de Balaguer guanya 9 estrelles als Great Taste Awards || És la firma espanyola amb més segells d'excel·lència

Ferran Alemany, amb alguns dels productes premiats.

Ferran Alemany, amb alguns dels productes premiats.TORRONS I MEL ALEMANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany és la marca espanyola amb més guardons en l’edició 2022 dels premis internacionals Great Taste Awards, la llista de premis dels quals es va publicar diumenge a Londres. Alemany ha obtingut nou estrelles per vuit dels seus productes, convertint-se també, segons apunten des d’aquesta empresa, en la firma de l’Estat amb més guardons des del 2014. Entre els productes seleccionats pel jurat d’aquests guardons, considerats els Oscars de l’alimentació gurmet, destaca la mel de lavanda, amb dos estrelles.

La resta de productes reconeguts, com el torró tou, el vinagre de poma amb mel de lavanda, la mel de romaní, la mel de romaní crema, la mel amb suc de llimó, la mel amb pròpolis vermell i la crema d’avellana amb mel, han obtingut una estrella. L’any 2020, va rebre un total d’onze estrelles per la seua mel de castanyer, torró dur, torró de crema torrada, mel de taronger, mel amb nous, mel amb pistatxo torrat i oli-mel amb cúrcuma. Tant l’any 2017 com el 2019 i el 2020 es va mantenir com l’empresa productora espanyola que va acumular més premis en aquest certamen.

Els Grate Taste Awards se celebren des de fa 28 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dos o tres estrelles productes alimentaris i begudes. En la degustació, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmics, xefs, restauradors, productors i periodistes) puntuen a cegues els productes, valorant-ne el sabor, la combinació d’ingredients, la textura i l’olor, sense conèixer la marca o el packaging. Tots el productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té una validesa de tres anys i té reconeixement mundial.

tracking