SEGRE

Successos

Detinguda una parella per abandó familiar i maltractaments cap a la seua filla amb discapacitat

Els veïns van informar que freqüentment s’escoltaven crits i cops,

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional a Palma ha detingut un home i la seua actual parella com a presumptes autors d’un delicte d’abandó familiar i maltractaments, suposadament realitzats contra la filla de l’home, major d’edat, que pateix una gran discapacitat.

Segons han detallat els agents, els fets van ser posats en coneixement del Grup d’Atenció al Ciutadà i de la Unitat d’Atenció a la Família i Dona (UFAM) per part de familiars de la víctima.

Així, van denunciar suposats maltractaments del pare cap a la seua filla, "totalment dependent", fets en què també hauria participat la parella sentimental d’aquest.

A més, la denúncia advertia de l’abandó cap a la víctima, que estaria desatesa i amb falta de cures, pel que van contractar a una treballadora social que va sospitar que podia estar patint maltractaments, ja que presentava hematomes en zones impròpies de les cures que necessitava.

Dilluns passat, la sala del 091 va rebre una trucada sol·licitant presència policial al domicili d’un barri de la perifèria del centre de Palma. Eren uns familiars que indicaven que la víctima podria ser descurada.

Una patrulla d’Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional es va personar llavors al lloc i va comprovar que tant el pare de la víctima com la dona, parella de l’home, eren al carrer, per la qual cosa la perjudicada es trobava sola a l’habitatge.

A més, els veïns van informar que freqüentment s’escoltaven crits i cops, per la qual cosa van sol·licitar permís per accedir al domicili i comprovar l’estat de la dona, que estava sola i desatesa.

En vista dels fets, els agents van procedir a la detenció de l’home i la dona com a presumptes autors d’un delicte d’abandó familiar i maltractaments.

tracking