SEGRE

Tallada l'AP-7 a la Jonquera per un incendi de vegetació

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers treballen en un incendi de vegetació que ha obligat a tallar l'AP-7 a la Jonquera en sentit sud, cap a Girona. Els Bombers han rebut l'avís a les 08:32 h i ara hi ha dos helicòpters i onze dotacions terrestres, sis camions i cinc vehicles lleugers, treballant per apagar el foc.

Segons informa el cos d'emergències, un cotxe s'ha incendiat a l'altura del punt quilomètric 6 en direcció sud i el foc s'ha estès al voral. S'estan fent desviaments senyalitzats per la sortida 1 i hi ha entre 5 i 6 quilòmetres de cua des de la frontera, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). A la zona no hi bufa tramuntana forta i tampoc consten ferits. L'incendi afecta una superfície aproximada de 3 hectàrees, segons dades provisionals.

Els Bombers han demanat el tall de la línia d'alta velocitat de Figueres cap al nord i Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Ferrocat. Cap a les 11 del matí s'ha restablert el servei, informen fonts de Renfe-SNCF a l'ACN. El tall no ha afectat cap tren, ja que fins a les 11:20 h no n'hi havia cap de programat. 

Tallada l'AP-7 a la Jonquera per un incendi de vegetació

Tallada l'AP-7 a la Jonquera per un incendi de vegetacióACN

tracking