SEGRE

10 trucs perquè no et piquin els mosquits tigre a l'estiu

Un mosquit

Un mosquit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A continuació t’oferim 10 trucs perquè no et piquin els mosquits tigre a l’estiu.

En primer lloc, has d’eliminar els focus de cria, és a dir, és important mantenir netes i seques les zones propenses a acumular aigua, com els testos o abeuradors per què es desenvolupen allà. En segon lloc, evita col·locar-te sota l’ombra i utilitza repel·lents adequats (els que contenen DEET, Icaridin o IR3535).

També has de respectar els insectívors, que són les aranyes o libèl·lules que mantendran la zona lliure de mosquits, i instal·lar mosquiteres en finestres i llits.

Una altra recomanació és utilitzar un ventilador o l’aire condicionat, i així també t’ajuda a suportar aquesta calor, això és així perquè els mosquits es desestabilitzen amb els corrents. Vestir-se amb roba folgada i llarga que cobreixi la pell és recomanable per evitar estar exposat a ells.

Finalment, si desafortunadament et piquen, no t’has de rascar les picades, t’has d’aplicar fred a la zona afectada, ja que evita que la saliva del mosquit s’estengui i, en conseqüència la, seua inflamació; i si succeeix una reacció al·lèrgica anar a un metge.

tracking