SEGRE

GUIA

Penyistes lleidatans gaudeixen del Gamper a Barcelona

Unes 50 persones, socis i simpatitzants de les penyes lleidatanes Som un Sentiment i 1970 van viatjar diumenge a Barcelona per disfrutar del Trofeu Joan Gamper.

Unes 50 persones, socis i simpatitzants de les penyes lleidatanes Som un Sentiment i 1970 van viatjar diumenge a Barcelona per disfrutar del Trofeu Joan Gamper.JOSEP VIGATÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diumenge passat dos de les penyes barcelonistes presents a la ciutat de Lleida, la Penya Blaugrana Som un Sentiment i la Penya Barcelonista de Lleida 1970, no van faltar a la seua cita amb la Festa del Gamper del FC Barcelona i van poder recuperar aquesta tradició després de la pandèmia de la Covid-19. Així, unes 50 persones, entre socis i simpatitzants, van viatjar fins a Barcelona per assistir a la festa al Camp Nou. Grans i petits van gaudir de la festa i de les activitats programades durant tot el dia a l’estadi barcelonista amb motiu del Trofeu Joan Gamper, que va tornar a celebrar-se amb públic i que va enfrontar el FC Barcelona amb el Pumas de Mèxic i que van guanyar els blaugranes.

El duel va servir per presentar la plantilla. L’organització de la sortida dels penyistes lleidatans va qualificar d’èxit la participació i va agrair la col·laboració per fer possible el viatge.

tracking