SEGRE

Un menor de 17 anys apunyala un altre jove per l'esquena a Sant Sebastià

Ciutadans gaudeixen de la Setmana Gran de San Sebastián.

Ciutadans gaudeixen de la Setmana Gran de San Sebastián.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor de 17 anys d’edat ha estat detingut aquest dilluns a Sant Sebastià després d’apunyalar a l’esquena un altre jove de la mateixa edat en les proximitats del passeig de La Concha, segons ha informat el Departament basc de Seguretat. Passades les tres i mitja d’aquesta matinada, recursos de l’Ertzaina han acudit als voltants del passeig de La Concha de la capital guipuscoana, després de ser alertats d’una agressió amb arma blanca. Una vegada al lloc, els agents han atès fins l’arribada de l’assistència sanitària a un jove que presentava una ferida sagnant a l’esquena.

El presumpte autor de l’atac, que havia fugit del lloc, ha estat localitzat pels ertzaines minuts després a l’interior d’un bar proper, on ha estat identificat i s’ha procedit a la seua detenció com a presumpte autor dels fets.

L’arrestat, a qui se li ha intervingut una arma blanca entre les seues robes, ha estat traslladat a dependències policials per donar inici a les diligències pertinents i s’espera que passi a disposició judicial una vegada finalitzades. La víctima, per la seua part, ha hagut de ser traslladada a l’Hospital Donostia per ser atesa de les lesions que presentava.

tracking